bögyös macák

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

vigrx gold

LOBO A FIÚ - II. rész

Nemrégiben a városban autóztam, s hazafelé jövet a postáról fiatal fiún akadt meg a szemem. Éppen egy piros lámpánál lltam, amikor megpillantottam. Nem tudom miért, hiszen sosem szoktam ilyet csinálni, rápillantottam és elmosolyodtam. Éppen akkor fordította felém a fejét és észrevette. Hirtelen elpirultam, de nem tudtam levenni róla a szemem. Fiatal volt, mint utóbb kiderült még jócskán a serdülőkor elején, s meglepett, hogy viszonozza pillantásomat. Rámdudáltak, mivel zöldre váltott a lámpa.

Továbbhajtottam, de csak lassan, s pár méterrel odébb megálltam. Fejemet a fiú felé fordítottam, s rendületlenül néztem őt. Még mindig viszonozta tekintetemet, s megállt a járdán engem nézve. Miután rámosolyogtam, azt hiszem értette, hogy tetszik nekem s odajött a kocsihoz.
-Elviszel? - kérdezte.
-Persze, mondtam, merre mész?
- A nagyerdő felé-, mondta, s beszállt mellém.

Nem mertem kezdeményezni, nehogy azt gondolja, hogy lerohanom, de kellemesen meglepődtem, amikor hideg kezét az arcomhoz tolta és megjegyezte, hogy tavasz ellenére milyen hideg van még mindig. Helyeseltem, s mondtam nek, hogy jól fel kell öltözni, mert ilyenkor könnyen felfázik az ember.
Megjegyezte, milyen jó itt a meleg autóban, már a combja sem fázik. Azt hiszem itt volt a fordulópont. Lassan a combomra tette a kezét, s miközben megkérdezte, hogy nekem fázik-e a combom lassan simogatni kezdte. Közben megérkeztünk a nagyerdőhöz, én pedig kerestem egy félreeső helyet, ahol leparkoltam. Közben folyamatosan simogatott, így alig bírtam rendesen leparkolni. Amikor megállt a kocsi, egymásra néztünk, s összetapadtak ajkaink. Én is elkezdtem simogatni, amire ő kéjes nyögdécseléssel és ruganyos mozgással felelt. Sokáig le sem szálltunk egymás ajkairól, s közben kigomboltam a nadrágját és lehúztam. Gyönyörű, szabályos farka volt, amit azonnal a számba vettem. Sokáig szopogattam, s közben nagyon finoman masszíroztam a golyóit és simogattam a testét. MIkor közel járt a kielégüléshez, kérte, hogy hadd üljön belém. Már nagyon vártam erre, hátradőltem az ülésemben, hátrébb toltam azt amennyire csak lehet. Ő teljesen levette a nadrágját, ágaskodó farka felém irányult, mint aki le akar lőni, és finoman mozogva, anélkül, hogy én bármit csináltam volna beleült kőkemény farkamba. Iszonyatosan élveztem a dolgot, alig mozgott rajtam 2-3 percet máris elélveztem. Nem érdekelte, hogy a fenekébe ment minden, csak ringott tovább a farkamon, s másodpercek múlva hatalmasat kiabálva az arcomba fröcskölte spermáját, akkorát élvezett. Még vagy 10 percig szemlesütve ült rajtam, aztán lassan felöltözött.
Bemutatkozott, majd megbeszéltük, hogy holnap megint találkozunk.
A találkozó nem maradt el, s minden eddigi vrakozásomat felülmúlta, de erről majd legközelebb mesélek.sex geschichten, szextörténetek mobilra, szex történet, erotikus történetek, sex priče za mobilni, erotikus történet, sex történetek, szextörténetek

dragon power kapszula

casanovavideokwebsas.hu


Szex videók

Ajánlott honlapok:

Erotika.lap.hu

Nőcsábítás Mesterfokon

Sorozatos Orgazmus

Szexuális Felizgatás